Τελευταία νέα

01-01-2015
περισσότερα...
29-01-2011

John Jossifakis was recently hired by the AFC Asian Cup 2011 Organising Committee to act...
περισσότερα...
03-04-2010

John Jossifakis was appointed as Technical Director for the design development phase of ...
περισσότερα...
07-12-2009


John Jossifakis was appointed as the Opening and Closing Ceremoni...

περισσότερα...


Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας !! Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων η βιομηχανία στον χώρο των Θεαμάτων έχει μεγαλώσει σε μέγεθος, με απαιτήσεις που υπερβαίνουν τις αντίστοιχες παλαιότερων θεαμάτων και ανεβάζουν τον πήχυ ακόμα πιο ψηλά, ενώ οι προϋπολογισμοί (budgets) μικραίνουν όλο και περισσότερο.

Οι Οργανωτές βρίσκονται ενώπιον ανυπέρβλητων προβλημάτων όταν προσπαθούν να στήσουν μια παραγωγή με επαγγελματικές προδιαγραφές. Ειδικότερα αυτό συμβαίνει σε παραγωγές – θεάματα με υψηλό κύρος. Η ικανότητα να οργανωθούν τέτοιες παραγωγές πιθανόν να είναι πέρα από το γνωστικό πεδίο των περισσοτέρων οργανωτών, στους οποίους έχει ανατεθεί η δουλειά δια μέσου κάποιας επιτροπής ή άλλου οργανισμού. Παρόλα αυτά οι παραγωγές –θεάματα με υψηλό κύρος, Τελετές VIP, Αγώνες δρόμου, Περιοδείες συναυλιών, Μεγάλες Αθλητικές Οργανώσεις ή το λανσάρισμα προιόντων, απαιτούν όλα ειδικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε ! Από συναυλίες, σε θεάματα υψηλού κύρους ,όπως οι Τελετές Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε δουλέψει πάνω σε ποικίλα αντικείμενα σε θέσεις – κλειδιά για να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Οι δεξιότητες μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών.

Με μεγάλη μας χαρά θα σας βοηθήσουμε στην οργάνωση του επόμενου θεάματός σας.

Γιάννης Ιωσηφάκης.
Διευθυντής Παραγωγής – J.J. Productions Inc.

Opening Ceremony - AFC ASIAN CUP 2011

desing by BSO